cine suntem

Stewo România

De mai bine de 20 de ani, livrăm clienţilor noştri componente tehnice fabricate din mase plastice. Astfel, în ultimii ani, am făcut o trecere de la producţia prin injectare a componentelor, la cea de sistem, unde la bază nu mai stau doar componente de înaltă valoare tehnică, ci mai mult, o combinaţie a acestor produse, prin imprimare și montarea cablurilor și a componentelor electrice și mecanice.

Baza creşterii peste medie o constituie angajaţii noştri extrem de motivaţi, care se bucură de o continuă formare profesională. De mai mult de două decenii, la cea de-a două generaţie, va puteţi bucura pe mai departe de aceeaşi calitate. Premisele succesului nostru sunt: calitatea, flexibilitatea și încrederea.

În calitate de furnizor internaţional al industriei de electronice și de automobile, ne-a încântat ideea înfiinţării unei fabrici într-o țară cu potențial de creștere. În anul 2003, am deschis în Năsăud (Jud. Bistriţa) o firmă identică cu cea din Germania. Un plan pe termen scurt ne-a ajutat să putem începe injectarea de produse după numai un an. După ce am început cu departamentul de montaj și depozitarea pieselor imprimate cu tampon, a urmat construcţia unui atelier mecanic. La acel moment aveam deja capacitatea de a deservi formele rezultate prin injectare.

Între timp nenumăraţi clienţi din țară și străinătate sunt aprovizionaţi de fabrica noastră din Năsăud.

Obiectivul nostru este acela de a oferi materiale plastice de cea mai bună calitate, pentru cele mai căutate domenii: automobilistică, electronică, medicală, tehnologii, industria alimentară.