Suntem o companie de dimensiuni medii, activă la nivel internațional, cu sediul central în Helmbrechts, Germania, și o filială în România. În calitate de producător de piese tehnice din plastic, de module de sistem asamblate și de matrițe de injecție corespunzătoare, STEWO dispune de peste 50 de ani de experiență și expertiză în industriile electrică, auto și medicală. Realizează activitatea de producție pe mașini de injecție cu forțe de strângere de până la 350 tone, unele dintre acestea complet automatizate, în conformitate cu cerințele DIN ISO 9001.

Cele două locații de care dispunem din Germania și România ne permit să răspundem cerințelor variate și exigente ale clienților noștri. Specialiștii noștri instruiți și competenți vă stau la dispoziție pentru toate solicitările, indiferent de gradul de complexitate al acestora. Grație experienței acumulate de noi de-a lungul anilor, suntem capabili să identificăm soluții individuale și specifice pentru clienții noștri: de la proiectarea la fabricarea sculelor, dispozitivelor și liniilor de asamblare necesare, până la întrunirea condițiilor de producție în serie și fabricare.

Ne considerăm un specialist în mase plastice care nu doar produce, ci și creează concepte globale orientate spre soluții pentru clienții noștri – de la idee până la pregătirea pentru producția de serie.