Ce facem

Livram mase plastice

De mai bine de 50 de ani, livram clienţilor noştrii componente tehnice fabricate din mase plastice. In consecinţa, in ultimii ani, am făcut o trecere de la producţia prin injectare a componentelor, la cea de sistem. Astfel, la baza nu mai stau doar componente de înalta valoare tehnica, ci mai mult, o combinaţie a acestor produse, prin imprimare si montarea cablurilor si a componentelor electrice si mecanice. Baza creşterii peste medie o constituie angajaţii noştri extrem de motivaţi, care se bucura de continua formare profesionala. De mai mult de un deceniu, la cea de-a doua generaţie, va puteţi bucura pe mai departe de aceeaşi calitate. Premisele succesului nostru sunt si rămân calitatea, flexibilitatea si încrederea. Aveţi aşadar încredere si pe mai departe in “Mase plastice in cea mai buna forma“.

In calitate de furnizor internaţional al industriei electro- si de automobile, ne-a surâs ideea înfiinţării unei fabrici intr-o tara cu preturi mici. In anul 2003, am deschis in Năsăud (Jud. Bistriţa) o firma identica in proporţie de 100%. Un plan pe termen scurt ne-a ajutat sa putem începe injectarea de produse după numai un an. După ce am început cu departamentul de montaj si depozitarea pieselor imprimate cu tampon, a urmat construcţia unui atelier mecanic. La acel moment aveam deja capacitatea de a deservi formele rezultate prin injectare.

Intre timp nenumăraţi clienţi din tara si străinătate sunt aprovizionaţi de firma noastră identica din Năsăud. Datorita existentei de parteneri in apropiere, de la care ne aprovizionam cu cabluri electrice si componente electronice, am putut ca creştem valoarea pe care o avem in fata clienţilor: activităţile Manuale / care solicita timp, fără mărirea lotului, injectarea componentelor ce urmează a fi montate.

DE UNDE VENIM

Stewo Germania

Suntem o companie de dimensiuni medii, activă la nivel internațional, cu sediul central în Helmbrechts, Germania, și o filială în România. În calitate de producător de piese tehnice din plastic, de module de sistem asamblate și de matrițe de injecție corespunzătoare, STEWO dispune de peste 50 de ani de experiență și expertiză în industriile electrică, auto și medicală. Realizează activitatea de producție pe mașini de injecție cu forțe de strângere de până la 350 tone, unele dintre acestea complet automatizate, în conformitate cu cerințele DIN ISO 9001.

Cele două locații de care dispunem din Germania și România ne permit să răspundem cerințelor variate și exigente ale clienților noștri. Specialiștii noștri instruiți și competenți vă stau la dispoziție pentru toate solicitările, indiferent de gradul de complexitate al acestora. Grație experienței acumulate de noi de-a lungul anilor, suntem capabili să identificăm soluții individuale și specifice pentru clienții noștri: de la proiectarea la fabricarea sculelor, dispozitivelor și liniilor de asamblare necesare, până la întrunirea condițiilor de producție în serie și fabricare.

Ne considerăm un specialist în mase plastice care nu doar produce, ci și creează concepte globale orientate spre soluții pentru clienții noștri – de la idee până la pregătirea pentru producția de serie.

CINE SUNTEM

Stewo România

De mai bine de 20 de ani, livrăm clienţilor noştri componente tehnice fabricate din mase plastice. Astfel, în ultimii ani, am făcut o trecere de la producţia prin injectare a componentelor, la cea de sistem, unde la bază nu mai stau doar componente de înaltă valoare tehnică, ci mai mult, o combinaţie a acestor produse, prin imprimare și montarea cablurilor și a componentelor electrice și mecanice.

Baza creşterii peste medie o constituie angajaţii noştri extrem de motivaţi, care se bucură de o continuă formare profesională. De mai mult de două decenii, la cea de-a două generaţie, va puteţi bucura pe mai departe de aceeaşi calitate. Premisele succesului nostru sunt: calitatea, flexibilitatea și încrederea.

În calitate de furnizor internaţional al industriei de electronice și de automobile, ne-a încântat ideea înfiinţării unei fabrici într-o țară cu potențial de creștere. În anul 2003, am deschis în Năsăud (Jud. Bistriţa) o firmă identică cu cea din Germania. Un plan pe termen scurt ne-a ajutat să putem începe injectarea de produse după numai un an. După ce am început cu departamentul de montaj și depozitarea pieselor imprimate cu tampon, a urmat construcţia unui atelier mecanic. La acel moment aveam deja capacitatea de a deservi formele rezultate prin injectare.

Între timp nenumăraţi clienţi din țară și străinătate sunt aprovizionaţi de fabrica noastră din Năsăud.

Obiectivul nostru este acela de a oferi materiale plastice de cea mai bună calitate, pentru cele mai căutate domenii: automobilistică, electronică, medicală, tehnologii, industria alimentară.