Despre noi

STEWO Kunststoffverarbeitung GmbH & Co KG
Dürrengrüner Weg 5
95233 Helmbrechts-Haide
GERMANY

Tel.: +49(0)9252-9991-0
Fax: +49(0)9252-9991-26
Email: info[at]stewo.de

 

Director general: Michael Stelzer
CUI: DE 133 169 040

Numele registrului si numarul de inregistrare:
Sediul Helmbrechts, HRA 183

PhG: STEWO Societatea de administratie SRL
cu sediul in Helmbrechts, HRB 310

Responsabil purtator de cuvant in fata presei in sensul art. 7a GjS si art.8 alin.4 din MDStV este directorul general: Michael Stelzer.
Conform art.28 alin.3 al Legislatiei de Siguranta a Datelor se interzice utilizarea sau inaintarea datelor noastre in scop publicitar sau pentru diverse statistici de piata.

 

Conditii generale:

Conditii generale de vanzare si livrare pentru industria de prelucrare a materialelor plastice
pentru descarcare

General Sales and Delivery Conditions of the Plastic Processing Industry (GBC of the PPI)
pentru descarcare

Conditii generale de achizitionare pentru industria de prelucrare a materialelor plastice
pentru descarcare

 

Exceptii de raspundere:

1. Cuprinsul ofertei online
Autorul nu raspunde in nici un fel pentru actualitatea, corectitudinea, completitudinea sau calitatea informatiilor puse la dispozitie. Sunt excluse pretentiile de raspundere impotriva autorului, cu privire la daunele materiale sau ideologice create prin utilizarea sau neutilizarea informatiilor puse la dispozitie respectiv utilizarea defectuoasa sau incompleta a informatiilor, in masura in care nu se constata inconstienta sau neglijenta actiunilor sale. Toate ofertele sunt gratuite si libere de contract. Autorul isi pastreaza dreptul de a modifica, completa, sterge sau suspenda publicatia temporar sau permanent.

2. Indicatii si linkuri
In cazul indicatiilor directe sau indirecte catre pagini de internet straine (linkuri), care se afla in afara domeniului de responsabilitate al autorului, obligatie ar prezenta exclusiv cazul in care autorul este in cunostinta de cauza asupra continutului acestuia si din punct de vedere tehnic are posibilitatea si obligatia de a impiedica utilizarea continutului ilegal. Autorul exprima astfel explicit faptul ca nu s-a observat nici un fel de continut ilegal la momentul setarii linkului. Autorul nu are nici un fel de influenta asupra formatului actual sau viitor, a continuturilor sau a originii paginilor legate. Din aceasta cauza acesta se distanteaza in mod categoric de tot continutul paginilor adaugate ulterior setarii initiale a linkului. Constatarea este valabila pentru toate linkurile din cadrul ofertei de internet si fac referire si la completari necunoscute ale autorului, carti de oaspeti, forumuri de discutii si liste de mailuri. In cazul continuturilor ilegale, gresite sau incomplete si mai ales in cazul producerii daunelor rezultate din utilizarea sau neutilizarea unor asemenea informatii, raspunzator unic este ofertantul paginii la care se face referire si nu cel care prin intermediul linkurilor face trimitere la respectiva publicatie.

3. Dreptul de autor
Autorul este nevoit sa respecte drepturile de autor din toate publicatiile pentru graficele, documentele, secventele video si textele utilizate, sa foloseasca grafice, documente, secvente video si texte proprii ori sa apeleze la grafice, documente, secvente video si texte nelicentiate. Toate marcile si semnele produselor de pe oferta de internet mentionate si de asemenea protejate de terti, se supun fara delimitari hotararilor dreptului de autor si de proprietate a respectivului proprietar. A nu se trage concluzia doar functie de denumire, ca semnul marcii nu este protejat de catre terti! Dreptul de copiere a obiectelor concepute de catre autor ramane exclusiv autorului paginilor. Multiplicarea sau utilizarea acestor grafici, documente, secvente video sau texte in alte publicatii electronice sau printate fara acordul clar al autorului este strict interzisa.

4. Protectia Datelor
Intrucat in cadrul ofertei de internet exista posibilitatea introducerii datelor personale sau comerciale (adresa de e-mail, nume, antet), expunerea acestor date se face de buna voie de catre utilizator. Pretentiile asupra serviciilor si plata acestora este permisa – atata timp cat este realizabil din punct de vedere tehnic – si fara introducerea acestor date sau prin introducerea unui pseudonim.

5. Domeniul de aplicare al acestui acord de raspundere
Acest acord de raspundere se va privi ca si parte din oferta de internet, de la care s-a facut referire catre aceasta pagina. Daca parti sau formulari singulare ale acestui text nu corespund, nu mai corespund sau nu corespund in totalitate, continutul si valabilitatea celorlalte parti ale documentului raman neatinse.