Compania

Content_MS-UnternDe mai bine de 50 de ani, livram clienţilor noştrii componente tehnice fabricate din mase plastice. In consecinţa, in ultimii ani, am făcut o trecere de la producţia prin injectare a componentelor, la cea de sistem. Astfel, la baza nu mai stau doar componente de înalta valoare tehnica, ci mai mult, o combinaţie a acestor produse, prin imprimare si montarea cablurilor si a componentelor electrice si mecanice. Baza creşterii peste medie o constituie angajaţii noştri extrem de motivaţi, care se bucura de continua formare profesionala. De mai mult de un deceniu, la cea de-a doua generaţie, va puteţi bucura pe mai departe de aceeaşi calitate. Premisele succesului nostru sunt si rămân calitatea, flexibilitatea si încrederea. Aveţi aşadar încredere si pe mai departe in “Mase plastice in cea mai buna forma“.

In calitate de furnizor internaţional al industriei electro- si de automobile, ne-a surâs ideea înfiinţării unei fabrici intr-o tara cu preturi mici. In anul 2003, am deschis in Năsăud (Jud. Bistriţa) o firma identica in proporţie de 100%. Un plan pe termen scurt ne-a ajutat sa putem începe injectarea de produse după numai un an. După ce am început cu departamentul de montaj si depozitarea pieselor imprimate cu tampon, a urmat construcţia unui atelier mecanic. La acel moment aveam deja capacitatea de a deservi formele rezultate prin injectare.
Intre timp nenumăraţi clienţi din tara si străinătate sunt aprovizionaţi de firma noastră identica din Năsăud. Datorita existentei de parteneri in apropiere, de la care ne aprovizionam cu cabluri electrice si componente electronice, am putut ca creştem valoarea pe care o avem in fata clienţilor: activităţile Manuale / care solicita timp, fără mărirea lotului, injectarea componentelor ce urmează a fi montate.